Doneer een boom

Altijd plaats voor meer

 

Het aanplanten van het voedselbos is een traject van jaren. In de winter van 2020 zijn we begonnen met een paar hagen. Bescheiden: enerzijds om er voor te zorgen dat we de grond, de omgeving, de lokale wildstand en natuurlijk ook het lokale microklimaat beter leren kennen. Anderszijds moeten we natuurlijk ook bezien dat we het jonge plantgoed op een verantwoorde wijze groot kunnen laten worden (lees: niet dood laten gaan).


Hagen en plantvakken

Maar in de loop van 2020 zullen de plannen voor de rest van de hagen en mogelijk ook voor (delen van) de plantvakken worden uitgewerkt. Het Wijbos, het publiek toegankelijk deel (0,5 ha), zullen we samen met Bureau Wijland een mooie invulling geven. Internationaal en veelkleurig is hier de leidraad. Tesamen met gedichten en/of bi-langual kinderverhalen uit culturen van rond de wereld.

Uw kans/je kans

Mocht je denken: dit voedselbos is een fantastisch initiatief, daar wil ik ook materieel aan bijdragen, dan gaan wij voor jou/u het mogelijk maken een Fruit- of Notenboom te doneren. Wat en hoe, die info volgt in de zomer van 2020. Intussen: blijf ons volgen via deze website (www.voedselboswerelds.nl).

 

Keep-me-posted

Mocht je/u op de hoogte willen blijven van de ontwikkelingen van het voedselbos, meld je/u zich aan voor onze contactbrief.


lees meer
Keep-me-posted

Keep-me-posted


Houd me op de hoogte


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

hier kun je je belangstelling verder inkleuren
Momentje...

Dank je voor je belangstelling. We zijn nog bezig met het opzetten van de we-houden-je-op-de-hoogte infrastructuur. Het eerste bericht vanuit ons kan dus nog even duren.